BEL 0566 62 05 40 Maak een afspraak

Rechthoeking tuinverlichting waterdicht IP65 zwart/grijs/graphite/roestig metaal met LED, directionele lichtfusie zonder verblinding

€365.00 per stuk

SAMPA FL is een paaltje bijzonder geschikt als algemene sfeer verlichting, als afbakening dankzij zijn niet verblindende eigenschappen. Het is een kwaliteitsproduct gemaakt van aluminium of staal Rusty Iron. Dankzij zijn ontwerp en in meerdere kleuren leverbaar zal SAMPA FL perfect langs uw paden of in uw tuinen en parken een sfeer brengen, maar zal ook een vleugje originaliteit en moderniteit brengen. De nieuwe versie bevat een LED 6, 5W versie 2700K of 5000K voor optimaal licht, en bestaat ook als wandtoestel en werkt op netspanning 220-240 v. Mate van bescherming IP65 en IK09.

Binnen- en buitenshowroom op unieke locatie in Friesland

Als gewoon voor u niet goed genoeg is kunt u uw hart ophalen bij de Werpsterhoeke en in een prettige sfeer ideeën opdoen voor uw tuin, terras of serre. Ook buiten de openingstijden bieden wij klanten de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken. Op die manier is de klant zeker van onze onverdeelde aandacht.

Bezoek onze showroom