De grootste en mooiste collectie exclusieve- en design tuinmeubelen

Als gewoon voor u niet goed genoeg is kunt u uw hart ophalen bij de Werpsterhoeke en in een prettige sfeer ideeën opdoen voor uw tuin, terras of serre.

BEL 0566 62 05 40 meteen contact

Werpsterhoeke exclusieve tuinmeubelen in Friesland

Grytsje_G5A3755-1260x840.jpg

In het gezellige watersportdorp Grou, centraal gelegen in Friesland vindt u Werpsterhoeke tuinmeubelen. Tige nijsgjirrich oftewel absoluut de moeite van het bekijken waard: De grootste en mooiste collectie exclusieve- en design tuinmeubelen van Nederland.

Ik ben Grytsje Dykstra en in 1995 zijn mijn man ( Wybren † 26-02-2011) en ik gestart met de verkoop van tuinmeubelen. Inmiddels is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een van de grootste tuinmeubel speciaalzaken. We zijn heel trots op onze collectie, maar ook op de unieke locatie.

Sinds 2018 is mijn nieuwe partner Tom Bomers mede-vennoot geworden. Samen proberen wij met een persoonlijke benadering de klanten zo goed mogelijk voor te lichten en te helpen een goede keus te maken. Hetzij in onze showroom, hetzij bij u thuis.

Ook buiten de openingstijden bieden wij klanten de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken. Op die manier is de klant zeker van onze onverdeelde aandacht.

Route plannen op Google Maps