Nieuwe collectie 2019

Ook dit voorjaar zijn de nieuwe collecties van de topmerken weer te bewonderen bij Werpsterhoeke tuinmeubelen.

BEL 0566 62 05 40 Maak een afspraak

Werpsterhoeke Originals

Super trots!

Onze eigen collectie: Werpsterhoeke Originals.

Betaalbaar design, prachtige vormgeving en hoogwaardige materialen. Nieuw in deze serie is de 

Royal Botania

Uniek in zijn design en in comfort: Mozaix. Dit is baden in luxe tijdens warme zomeravonden...Een schitterende lounge die door de vele mogelijheden volledig op uw smaak afgestemd wordt.

Tribu

Licht en luchtig

YABU PUSHELBERG ontwierp voor Tribu de Nodi: licht en luchtig design. Het silhouet van de Nodi is minimalistisch. Hetzelfde geldt voor de Regista van Monica Armani. Prachtig design wat goed gecombineerd kan worden met de nieuwe T-table van de hand van MERCKX & MAES.

 

Borek

Dutch Design

Wederom hebben de ontwerpers van Borek niet stilgezeten afgelopen seizoen! De tafels Faro en Boomerang met Dekton bladen zijn prachtig. Super makkelijk materiaal met een sjiek/stoere uitstraling. Nieuw in de rope collectie zijn Ferragudo, Aveiro,Monsaraz, Monsanto, Silves. Stoere collecties in reclaimed teak zijn de Cadiz, de Tarifa en de Sevilla. Succes collecties van vorig jaar zijn uitgebreid.

 

Max en Luuk

Met de nieuwste collectie is Max en Luuk uitgegroeid tot een hippe "kleine"broer van Borek.

De Anna, Bella en de Nora zijn zo mooi als ze klinken. In Lava en de nieuwe kleur Moss met bijpassende kussens. Een hippe aanvulling is ook de Dean die zich laat combineren met zowel een stoere teaktafel als een strakke aluminium tafel. Een juweel in de collectie is de Finn: een stoere teak tafel met bijpassende bank.

Quan

Vervolmaak het buitenleven. De Quan biedt een perfecte combinatie van buitenkoken en gastheerschap.

Voor de professionele en voor de hobby kok. 

Het bekijken van de video is geheel op eigen risico! De kans op besmetting met het Quan-virus is zeer groot...

Binnen- en buitenshowroom op unieke locatie in Friesland

Als gewoon voor u niet goed genoeg is kunt u uw hart ophalen bij de Werpsterhoeke en in een prettige sfeer ideeën opdoen voor uw tuin, terras of serre. Ook buiten de openingstijden bieden wij klanten de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken. Op die manier is de klant zeker van onze onverdeelde aandacht.

Bezoek onze showroom