BEL 0566 62 05 40 Maak een afspraak

Klein rond richtbaar projectertje met LED onderdompelbaar in water piekeerbaar in de grond vervaardigd uit inox met een IP waarde van 68

€168.00 per stuk

Met deze onderwater straler IP68 in roestvrij staal biedt BEL Lighting een perfecte oplossing voor de verlichting van gebouwen, maar ook voor zeer natte plaatsen te verlichting. Energie efficiënt armatuur (1, 2W en 3, 2W) dankzij de geïntegreerde led module, Kozi-Z is ontworpen om op de grond te plaatsen maar is ook beschikbaar met een roestvrij staal montage beugel waarmee hij op de vloer, muur of plafond stevig vast kan gezet worden. Kozi-Z verleid door de technische kwaliteit en zijn zeer compact ontwerp. Het is een ideale oplossing voor de verlichting van vijvers of paden.

Artikel nr. BE8043.W13.04

Binnen- en buitenshowroom op unieke locatie in Friesland

Als gewoon voor u niet goed genoeg is kunt u uw hart ophalen bij de Werpsterhoeke en in een prettige sfeer ideeën opdoen voor uw tuin, terras of serre. Ook buiten de openingstijden bieden wij klanten de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken. Op die manier is de klant zeker van onze onverdeelde aandacht.

Bezoek onze showroom