BEL 0566 62 05 40 meteen contact

Ligbed met verstelbare rug en voeteneind.

€999.00 per stuk

De Alizé-collectie, een elegante lijn, resoluut eigentijds, profiteert ook van een geoptimaliseerd ontwerp voor extreem comfort: grote afmetingen, lichtheid, zwaartekracht 0-positie van de ligstoel, enz. Het is zeker de ideale collectie voor een opstelling aan het zwembad, op een zonnig terras of in een ontspannende tuin met een set design ligstoelen en ligstoelen. Een scheurvast Outdoor Technical Canvas zorgt voor de flexibiliteit van de stoel en is tegelijkertijd bijzonder kwalitatief en garandeert, in combinatie met de aluminium structuur, een ongeëvenaarde weerstand tegen buitenomstandigheden. Ideaal om te ontspannen met familie en vrienden.

Het ruggedeelte is verstelbaar in 5 posities en het voeteneind in 2 posities. Door deze mogelijkheid blijft uw rug in alle posities volledig ondersteund.

Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.

lengte 191, breed 80 en lighoogte 34 cm.

Artikel nr. FM890614

Binnen- en buitenshowroom op unieke locatie in Friesland

Als gewoon voor u niet goed genoeg is kunt u uw hart ophalen bij de Werpsterhoeke en in een prettige sfeer ideeën opdoen voor uw tuin, terras of serre. Ook buiten de openingstijden bieden wij klanten de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken. Op die manier is de klant zeker van onze onverdeelde aandacht.

Bezoek onze showroom