BEL 0566 62 05 40 meteen contact

Weerbestendige poef.

€440.00 per stuk

Het Divine voetenbankje is een met de hand gemaakt product van een unieke stof in polypropyleen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De betreffende stof wordt gemaakt door een haaktechniek. Het haken wordt uitgevoerd met een haaknaald en het kost één persoon vele dagen van geconcentreerd werken. Het patroon op de bovenkant van het Divine voetenbankje is een ervaring op zich en voegt een extra dimensie toe aan deze poef.

Het Divine voetenbankje heeft een afmeting van 55 x 55 X 35 cm en wordt geleverd in zes kleuren. De kleuren passen perfect bij onze overige collectie tuin- en terrasmeubilair. Divine heeft meerdere functies: het kan gebruik worden als extra stoel voor  gasten maar ook als een decoratief meubelstuk. 

De voetenbank is ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik en kan indien nodig gemakkelijk worden gereinigd.
Midnight blue €440,00 Bestel!
grijs €440,00 Bestel!
turquoise €440,00 Bestel!

Binnen- en buitenshowroom op unieke locatie in Friesland

Als gewoon voor u niet goed genoeg is kunt u uw hart ophalen bij de Werpsterhoeke en in een prettige sfeer ideeën opdoen voor uw tuin, terras of serre. Ook buiten de openingstijden bieden wij klanten de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken. Op die manier is de klant zeker van onze onverdeelde aandacht.

Bezoek onze showroom