BEL 0566 62 05 40 Maak een afspraak

In het gezellige watersportdorp Grou, centraal gelegen in Friesland vindt u Werpsterhoeke tuinmeubelen. Tige nijsgjirrich oftewel absoluut de moeite van het bekijken waard: De grootste en mooiste collectie exclusieve- en design tuinmeubelen van Nederland.

Als gewoon voor u niet goed genoeg is kunt u uw hart ophalen bij de Werpsterhoeke en in een prettige sfeer ideeën opdoen voor uw tuin, terras of serre.

In onze showroom staan enkel tuinmeubelen van TOPMERKEN als Cane-line, Borek, Fast, Tribu, Royal Botania, Design2Chill, 4Elementz, Traditional Teak, Anton Damen, Glatz,  Jardinico, Tuuci, Loll Designs, Max en Luuk, Fatboy, Eva solo, Umbrosa, Nyche, Bel Lighting, Heatsail, Corradi, Sebios en Lof Design

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Grytsje Dykstra en in 1995 zijn mijn man ( Wybren † 26-02-2011) en ik gestart met de verkoop van tuinmeubelen. Inmiddels is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een van de grootste tuinmeubel speciaalzaken. We zijn heel trots op onze collectie, maar ook op de unieke locatie.

Wij proberen met een persoonlijke benadering de klanten zo goed mogelijk voor te lichten en te helpen een goede keus te maken. Ook buiten de openingstijden bieden wij klanten de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken. Op die manier is de klant zeker van onze onverdeelde aandacht.

Graag tot ziens, Grytsje Dykstra