BEL 0566 62 05 40 meteen contact

Zeer fraai vormgegeven eetstoel met enorm comfort.

€1395.00 per stuk

Het lichte silhouette van de Nodi stoel wordt gekenmerkt door gedraaid touw in weerbestendig Canax® dat geometrisch over een slank, sculpturaal frame in gepoedercoat inox wordt uitgerekt. Verfijnde proporties en een minimalistische benadering van materialen verlenen een ongedwongen luchtigheid aan de collectie.

De slanke leuningen volgen het silhouet van de menselijke arm en dat in een verwelkomend gebaar.  De open weving in Canax®, een combinatie van pvc en natuurlijke hennep, kruist zich in verticale en horizontale lijnen en biedt vorm en structuur aan de zitting en rug. Het soepele touwwerk geeft zachtjes mee voor extra zitcomfort. De stoel laat zich uitstekend combineren met andere ontwerpen uit de collectie van Tribù.

Artikel nr. TR01918-00-00/10

Binnen- en buitenshowroom op unieke locatie in Friesland

Als gewoon voor u niet goed genoeg is kunt u uw hart ophalen bij de Werpsterhoeke en in een prettige sfeer ideeën opdoen voor uw tuin, terras of serre. Ook buiten de openingstijden bieden wij klanten de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken. Op die manier is de klant zeker van onze onverdeelde aandacht.

Bezoek onze showroom