BEL 0566 62 05 40 Maak een afspraak

Docking station met 6 kussens

€1199.00 per stuk

De Dock6 is ideaal voor de horeca of voor in je tuinhuis. Met dit plug-and-play systeem laad je draadloos 6 warmtekussens tegelijk op. Na gebruik leg je de warmtekussens in de kast en ze laden vanzelf op. Word geleverd inclusief 6 warmtekussens. 

Voor bofkonten
Het Stoov warmtekussen zorgt dat je er warm en comfortabel bij zit. Het verwarmde kussen verwarmt je direct waardoor hij niet de lucht om je heen maar alleen jou verwarmt. Super duurzaam, behaaglijk en energiezuinig.

Ga erop zitten of zet hem in je rug. Slechts een druk op de knop is voldoende om het kussen aan te zetten en is binnen 1 minuut behaaglijk warm. Het kussen heeft drie warmtestanden en wanneer je langer dan 20 minuten niet op het kussen zit, schakelt hij automatisch uit. Zo verspil je dus geen onnodige energie.

De ECO-uitvoering blijft 2 (hoogste stand) tot 4 uur (laagste stand) warm, de PRO uitvoering 4-8 uur.

Plug en play oplaadsysteem
Met de Dock6 oplaad unit is het opladen van de kussens super simpel. Opruimen is opladen. Na gebruik leg je ze in de kast en de kussens laden automatisch en draadloos op. Geen gedoe met kabels of losse batterijen en binnen 3 uur is het kussen weer volledig opgeladen.

Dutch Design, made in Holland
Het kussen is Dutch Design en wordt in Nederland gemaakt. De kussens zijn gemaakt van oersterke outdoorstoffen en zijn water- en vuilafstotend. Mocht er toch een vlekje in het kussen komen, dan kun je de buitenhoes gewoon in de wasmachine gooien (let op: het binnenkussen kan niet gewassen worden).

Afmeting

De afmeting van het Stoov kussen is 40 x 40cm (L x B), de afmeting van de Dock6 zijn 48 x 47 x 51 (LxBxH).

Dock 6 Eco €1199,00 Bestel!
Dock 6 Pro €1289,00 Bestel!

Binnen- en buitenshowroom op unieke locatie in Friesland

Als gewoon voor u niet goed genoeg is kunt u uw hart ophalen bij de Werpsterhoeke en in een prettige sfeer ideeën opdoen voor uw tuin, terras of serre. Ook buiten de openingstijden bieden wij klanten de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken. Op die manier is de klant zeker van onze onverdeelde aandacht.

Bezoek onze showroom