BEL 0566 62 05 40 Maak een afspraak

Deze lounge kent zoveel mogelijkheden dat wij deze niet kunnen aanbieden in deze webshop. komt u gerust naar onze showroom voor een advies op maat en hem tegelijk te bekijken.

€12500.00 per stuk

De Vis à vis sofa is een outdoor lounge sofa, die een ode brengt aan puur design. Ranke, teakhouten platformen, die als het ware lijken te zweven, dragen comfortabele outdoor kussens, zonder enig zichtbare arm- of rugsteun. De kussens worden immers over een beugel in roestvast staal geschoven waardoor de sofa aan alle kanten een fraai uitzicht biedt. Bovendien kan een grafische boord of praktische tafeltjes aan het platform bevestigd worden. De outdoor kussens zijn zo ontwikkeld dat ze het hele seizoen buiten mogen blijven, zelfs tijdens een regenbui, dankzij de ventilerende vulling in een waterafstotende binnenhoes. De Vis à vis sofa bestaat uit een modulair opbouwsysteem waarbij eindeloze composities mogelijk zijn, van een smalle méridienne sofa tot een grote loungeset met bijzettafels.

Artikel nr. 0

Binnen- en buitenshowroom op unieke locatie in Friesland

Als gewoon voor u niet goed genoeg is kunt u uw hart ophalen bij de Werpsterhoeke en in een prettige sfeer ideeën opdoen voor uw tuin, terras of serre. Ook buiten de openingstijden bieden wij klanten de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken. Op die manier is de klant zeker van onze onverdeelde aandacht.

Bezoek onze showroom