BEL 0566 62 05 40 Maak een afspraak

Modulaire lounge met teak en kunststof vlechtwerk, uiteraard met weerbestendige kussens.

€2550.00 per stuk

De essentie van natuurlijke en goed aanvoelende materialen zijn samengebracht in de nieuwe Lima modulaire zitcollectie van Henrik Pedersen. Plantageteak, rieten buitenkant, natuurlijk leer en zacht aanvoelende gestructureerde stoffen combineren in een subtiele mix, waar je kunt zitten, rondhangen en de warme omhelzing van de natuur kunt voelen. Met praktisch altijd in gedachten, zorgt de eenvoudige flexibiliteit van de modulaire elementen van Lima ervoor dat u uw schuilplaats kunt configureren zoals u wilt. Een royale, gezellige zithoek of een meer intieme chaise-longue of bank - met Lima is de enige beperking uw verbeelding. Met het oog op de natuur door het hele ontwerp heen, heeft het bonte riet in alle weersomstandigheden op de achterpanelen een subtiele, verweerde afwerking - waardoor het meubilair een vertrouwd en rustiek gevoel krijgt.

Deze lounge is door zijn vele mogelijkheden niet verkrijgbaar via de web/shop. Graag maken wij samen met u een passend ontwerp in onze showroom.

Binnen- en buitenshowroom op unieke locatie in Friesland

Als gewoon voor u niet goed genoeg is kunt u uw hart ophalen bij de Werpsterhoeke en in een prettige sfeer ideeën opdoen voor uw tuin, terras of serre. Ook buiten de openingstijden bieden wij klanten de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken. Op die manier is de klant zeker van onze onverdeelde aandacht.

Bezoek onze showroom