BEL 0566 62 05 40 meteen contact

Frames zijn gemaakt van aluminium, met een batyline zitting en Tricord vlechtwerk.

vanaf
€1440.00 per stuk

De Tosca buitenmeubelcollectie is tegelijk warm en uitnodigend, chique en intrigerend. Het was de eerste keer dat Belgisch outdoorfabrikant TRIBÙ een vrouwelijke ontwerpster in de arm nam. Vrouwelijkheid en emotie waren dan ook de sleutelwoorden bij het ontwerpen van dit exclusief buitenmeubilair, waarbij een elegante zitkuip van extra breed, verticaal vlechtwerk wordt gedragen door ranke, taps uitlopende pootjes. Het materiaal voor het vlechtwerk kan zonder meer als innovatief omschreven worden: schuim bekleed met een gebreide, naadloze, kokervormige kous van textileen en polyolefine. Het materiaal ziet er verrassend natuurlijk uit, maar is toch 100% weerbestendig. Het zitcomfort is erg aangenaam, dankzij de comfortabele outdoor kussens. De zachte ton-sur-ton kleuren in linen benadrukken het chique karakter van deze luxe lounge sofa.

MONICA ARMANI 

Oog voor detail en zin voor geometrische perfectie kenmerken het oeuvre van de Italiaanse ontwerpster Monica Armani. Dat is de internationale designscène ook niet ontgaan.

Artikel nr. 05318-10

Binnen- en buitenshowroom op unieke locatie in Friesland

Als gewoon voor u niet goed genoeg is kunt u uw hart ophalen bij de Werpsterhoeke en in een prettige sfeer ideeën opdoen voor uw tuin, terras of serre. Ook buiten de openingstijden bieden wij klanten de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken. Op die manier is de klant zeker van onze onverdeelde aandacht.

Bezoek onze showroom