BEL 0566 62 05 40 meteen contact

De poten zijn van aluminium, het blad is leverbaar in de diameters 80 en 125 cm en gemaakt van teakhout.

vanaf
€1180.00 per stuk

Het Spaanse designtrio Lievore Altherr Molina vond hun inspiratie voor de collectie Branch in de takken van een boom, vloeiend en organisch. De bedoeling was buitenmeubelen ontwerpen die helemaal opgaan in de natuur en het klimaat optimaal kunnen weerstaan. Ontwerper Manel Molina: “Met Branch willen we de emotionele band met de natuur versterken. Het gevoel van respect en fascinatie voor de natuur, een plek om van te genieten, dichtbij en ongecompliceerd.”

Achter de ranke uitstraling, schuilt een uitgekiend design voor een subliem zitcomfort en een doordachte materiaalkeuze. Het frame in gegoten aluminium wordt gecombineerd met een zit en rugleuning in kunststof versterkt met glasvezel. Beide materialen zijn licht maar stevig, makkelijk te onderhouden, recycleerbaar en 100% weerbestendig. Het zitcomfort is uiterst comfortabel dankzij de anatomische veerkracht van de rug van de stoel.De collectie omvat een stapelbare sidechair en armchair, en een aantal tafels - van kleine ronde en vierkanten tafeltjes tot een grote tafel van 3 meter, en koffietafels in variërende afmetingen en hoogtes.

Binnen- en buitenshowroom op unieke locatie in Friesland

Als gewoon voor u niet goed genoeg is kunt u uw hart ophalen bij de Werpsterhoeke en in een prettige sfeer ideeën opdoen voor uw tuin, terras of serre. Ook buiten de openingstijden bieden wij klanten de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken. Op die manier is de klant zeker van onze onverdeelde aandacht.

Bezoek onze showroom