Nieuwe collectie 2021

BEL 0566 62 05 40 Maak een afspraak

Royal Botania

Daar Royal Botania vorig jaar met een geheel niewe collectie kwam, komen ze dit jaar vooral met uitbreiding van de bestaande collecties. Voorbeeld hiervan is De Conix tafel in 150x150 cm. Een onverwoestbare eyecatcher!

Tribu

One of a Kind

Tribu behoeft nauwelijks introductie. Uniek in design, uniek in kwaliteit. Tribu onderscheidt zich. De nieuwe Nodi sofa bewijst dit...

Gloster

Eigenlijk zijn woorden overbodig bij de intrductie van de nieuwe Mistral van Gloster. Je nestelt je in deze schitterende lounge en bent overtuigd...

Borek

Dutch Design

Een van de bekendste designmakers van buitenmeubelen is Borek, Nieuw in de collectie is een highdining tafel. Lager dan een bartafel, hoger dan een eettafel. Hierdoor wint hij aan comfort. In combinatie met de Majinto highdining stoel heb je een unieke set.

Max en Luuk

Jong, hip en betaalbaar. Dat zijn de kenmerken van Max en Luuk.

De nieuwe loungebank Luke voldoet aan al die kenmerken. Bovendien heeft deze bank een uitstekend zitcomfort.

Fermob

Hip en kleurrijk

Een "oude" bekende is het merk Fermob. Betaalbaar en hip design voor tuin of terras.

Nieuw in de collectie: Tafel Calvi en lamp Aplo. 

 

Binnen- en buitenshowroom op unieke locatie in Friesland

Als gewoon voor u niet goed genoeg is kunt u uw hart ophalen bij de Werpsterhoeke en in een prettige sfeer ideeën opdoen voor uw tuin, terras of serre. Ook buiten de openingstijden bieden wij klanten de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken. Op die manier is de klant zeker van onze onverdeelde aandacht.

Bezoek onze showroom