Nieuwe collectie 2021

BEL 0566 62 05 40 Maak een afspraak

Werpsterhoeke Originals

Super trots!

Onze eigen collectie: Werpsterhoeke Originals.

Een eigenwijze collectie met originele Friese namen. Voor de kussens heb je keuze uit meer dan 100 weersbestendige stoffen.

Betaalbaar design, prachtige vormgeving en hoogwaardige materialen. Nieuw in deze serie is de Falko. Het kleine broertje van de Bauke. Eigenlijk Bauke light. Met zijn strakke, tijdloze vormgeving past de Falko op ieder terras of balkon.

Royal Botania

Van Royal Botania mag je inmiddels verwachten dat ze ieder jaar met eigenzinnige ontwerpen komen. Dit jaar echter overtreffen ze de verwachting. 

Zowel met fris nieuw design als met verbreding van de bestaande collecties. 

Fermob

Hip en kleurrijk

Een "oude" bekende is het merk Fermob. Betaalbaar en hip design voor tuin of terras.

Frisse kleuren en legio leuke accessoires.

 

Gloster

De essentie van natuurlijke en aaibare materialen zijn samengebracht in de nieuwe Lima Lounge collectie van Henrik Pedersen. Plantation teak, outdoor wicker, natural leer and soft-to-the-touch stoffen gecombineerd in een subtiele mix. 

Prachtige nieuwe eettafels als de X-frame met een retro/Danishdesign uitstraling maken de Gloster collectie compleet.

Max en Luuk

Jong, hip en betaalbaar. Dat zijn de kenmerken van Max en Luuk, het kleine broertje van Borek.

Maar met de nieuwe lounge West, wordt Max en Luuk een grote broer. Een prachtige weersbestendige lounge met zeer goed zitcomfort. Met de nieuwe accessoires als lampen en planters is Max en Luuk een compleet merk.

Binnen- en buitenshowroom op unieke locatie in Friesland

Als gewoon voor u niet goed genoeg is kunt u uw hart ophalen bij de Werpsterhoeke en in een prettige sfeer ideeën opdoen voor uw tuin, terras of serre. Ook buiten de openingstijden bieden wij klanten de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken. Op die manier is de klant zeker van onze onverdeelde aandacht.

Bezoek onze showroom