BEL 0566 62 05 40 Maak een afspraak

Super trots!

We lopen nog net niet naast onze schoenen, maar man oh man wat zijn wij trots op onze eigen collectie: Werpsterhoeke Originals.

Betaalbaar design, prachtige vormgeving en hoogwaardige materialen. Vanaf dit voorjaar in onze showroom.

Wederom is het de ontwerpers van Royal Botania gelukt om originele en commerciele producten te maken. De U-nite tafels zijn werkelijk prachtig. Met keuze uit 5 frame kleuren en tops in 8 soorten keramiek of een teakblad is er voor ieder terras een optie. De nieuwe Lus-it lounge bank is werkelijk een plaatje! Zo ook de Twist armstoel en de nieuwe Zidiz zetel.

Licht en luchtig

YABU PUSHELBERG ontwierp voor Tribu de Nodi: licht en luchtig design. Het silhouet van de Nodi is minimalistisch. Hetzelfde geldt voor de Regista van Monica Armani. Prachtig design wat goed gecombineerd kan worden met de nieuwe T-table van de hand van MERCKX & MAES.

 

Dutch Design

Wederom hebben de ontwerpers van Borek niet stilgezeten afgelopen seizoen! De tafels Faro en Boomerang met Dekton bladen zijn prachtig. Super makkelijk materiaal met een sjiek/stoere uitstraling. Nieuw in de rope collectie zijn Ferragudo, Aveiro,Monsaraz, Monsanto, Silves. Stoere collecties in reclaimed teak zijn de Cadiz, de Tarifa en de Sevilla. Succes collecties van vorig jaar zijn uitgebreid.

 

Met de nieuwste collectie is Max en Luuk uitgegroeid tot een hippe "kleine"broer van Borek.

De Anna, Bella en de Nora zijn zo mooi als ze klinken. In Lava en de nieuwe kleur Moss met bijpassende kussens. Een hippe aanvulling is ook de Dean die zich laat combineren met zowel een stoere teaktafel als een strakke aluminium tafel. Een juweel in de collectie is de Finn: een stoere teak tafel met bijpassende bank.

Vervolmaak het buitenleven. De Quan biedt een perfecte combinatie van buitenkoken en gastheerschap.

Voor de professionele en voor de hobby kok. 

Het bekijken van de video is geheel op eigen risico! De kans op besmetting met het Quan-virus is zeer groot...