BEL 0566 62 05 40 Maak een afspraak

Danish Design

Cane-line laat in 2017 binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. Hiermee volgen ze de trends op de voet. Met de Moments Sofa en fauteuil creëer je het ultieme huiskamer gevoel op je terras.

Weersbestendige materialen met het comfort van een interieurbank. Dit geldt ook voor de nieuwe Urban sofa. Cane-line breidt in 2017 bestaande collecties uit en brengt verschillende accessoires in de nieuwe trendkleuren Midnight Dark Blue en Olive Green.

Palma

Met de Palma parasol hebben de ontwerpers van Royal Botania zichzelf overtroffen. De Palma is uniek qua design en bedieningsgemak.

Nieuw in de collectie is de Jive armchair. Een prachtig vormgegeven stoel met een trendy vintage look. Royal Botania breidt de bestaande collecties uit met nieuwe modellen, materialen en kleuren.

Mooi voorbeeld hiervan is de Zidiz tafel. Door de Vintage uitstraling van deze tafel is hij uitstekend te combineren met de Jive armstoel.

Consoliderend..

Grote blikvanger in de Tribu collectie is en blijft de Vis-a-Vis. Bij Tribu dit jaar geen nieuwe collecties, maar uitbreiding van bestaande. Hiermee wordt het Tribu programma nog completer.

 

Dutch Design

Borek pakt uit en komt met maar liefst vier nieuwe collecties!! Bertram Beerbaum ontwierp voor Borek de collectie Twisk. Tijdloos qua design en materiaal gebruik en met prachtige details.

Remy Meijers is verantwoordelijk voor het ontwerp van de collectie Bergen. Een stoere collectie buitenmeubelen in aluminium. Andere nieuwe collecties zijn: Deia en Valdemossa. Ook nieuw zijn de Sineu, een trendy eetstoel in hippe kleuren en de Pesaro, bijzettafels in verschillende maten, uitgevoerd in aluminium met teak.

 

Ook Max en Luuk,het kleine broertje van Borek, heeft ongekend veel nieuwe collecties en modellen en is daarmee een volwassen broer geworden. Nieuwe collecties zijn Scott, een robuuste lounge van stoer vlechtwerk.

Jennifer, een eetstoel, een sofa en een lounge stoel uitgevoerd in vlechtwerk in de kleur lava. Mike, een low dining collectie in alumninium. Shady, designed by Studio ONS, een lounge van aluminium latten. Mason, een lounge en dining uitgevoerd in reclaimed teak. Nieuwe modellen zijn Lois, Anthony, Faye, Maud, Stripe, designed by Frans van Rens, Bruce,Puck, Jim, Michael, Lindy, Abby, Linn en Jazz. Kortom: Max en Luuk is uitgegroeid tot een volwaardige collectie in de breedste zin van het woord.

Vanaf dit voorjaar kunt u de Maestro van Corradi terrasoverkappingen bij ons bewonderen.

 

 

Zie de video.