BEL 0566 62 05 40 meteen contact

Geheel naar eigen wens samen te stellen outdoor daybed.

vanaf
€14520.00 per stuk

Monica Armani geeft het klassieke hemelbed een moderne facelift met een geometrisch verfijnd silhouet in gepoederlakt aluminium. Het daybed kan volledig naar uw eigen smaak samengesteld worden. Zo kan u voor de achterwand en het dak kiezen uit aluminium of teakhouten latten, of wegschuifbaar Sunvision doek, een gepatenteerde textielsoort die zonnestralen wegfiltert zonder het zonlicht af te blokken. Het frame is beschikbaar in twee verschillende kleuren en de duurzame zitting in Batyline kan u aanvullen met 2 comfortabele outdoor kussens die regen- en UV bestendig zijn. Een handig tafeltje en transparante gordijnen maken het geheel helemaal af. 

Door de vele mogelijkheden niet verkrijgbaar via de webshop, wij nodigen u graag uit in onze showroom voor een ontwerp op maat.

Binnen- en buitenshowroom op unieke locatie in Friesland

Als gewoon voor u niet goed genoeg is kunt u uw hart ophalen bij de Werpsterhoeke en in een prettige sfeer ideeën opdoen voor uw tuin, terras of serre. Ook buiten de openingstijden bieden wij klanten de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken. Op die manier is de klant zeker van onze onverdeelde aandacht.

Bezoek onze showroom