Werpsterhoeke exclusieve tuinmeubelen in Friesland

Nieuwe collectie tuinmeubelen 2019

Ook dit voorjaar zijn de nieuwe collecties van de topmerken weer te bewonderen bij Werpsterhoeke tuinmeubelen.

Bekijk de collectie

Tuinmeubelen

In onze showroom vindt u een grote collectie exlusieve design tuinmeubelen van o.a. Borek, Cane-line, Gloster, Loll Designs, Royal Botania, Tribu, Design2chill, 4Elementz, Traditional Teak en nog veel meer.

Bekijk de tuinmeubelen

Parasols

In onze collectie vindt u topmerken parasols zoals het Amerikaanse Tuuci en Glatz uit Zwitserland

Parasols

Buitenverlichting

Buitenverlichting beperkt zich niet langer tot wandlampjes en paaltjes. Ook voor buiten hebben we prachtige schemerlampen en designlampen. We hebben een uitgebreide collectie van Royal Botania en Nyche.

Naar buitenverlichting
Outlet

Opruiming showroommodellen

Om de showroom up to date te houden ruimen we voortdurend op. Zoek je Design tuinmeubelen voor een leuke prijs kijk dan hier.

Bekijk de aanbiedingen
spotgoedKOOPJES

Design tuinmeubelen met hoge korting.

Op sommige producten geven wij belachelijk veel korting. Omdat ze uit de collectie zijn of omdat er nog maar enkele stuks van beschikbaar zijn. Dus als je op zoek bent naar een buitenkansje... Design tuinmeubelen met hoge korting.

Naar de extra outlet

In het gezellige watersportdorp Grou, centraal gelegen in Friesland vindt u Werpsterhoeke tuinmeubelen. 2000 m2 binnen en buitenshowroom met de mooiste collectie exclusieve tuinmeubelen van Noord Nederland. Als gewoon voor u niet goed genoeg is kunt u uw hart ophalen bij de Werpsterhoeke en in een prettige sfeer ideeën opdoen voor uw tuin, terras of serre.

Meer over Werpsterhoeke

Heb je behoefte aan privacy en wil je er zeker van zijn dat je in alle rust kunt shoppen? Ook buiten de openingstijden bieden wij klanten de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken.

Grytsje Dykstra

  • 2000 m² tuinmeubelen
  • Unieke collectie
  • Alleen topmerken
  • Prachtige locatie
  • Grootste van Noord Nederland

Binnen- en buitenshowroom op unieke locatie in Friesland

Als gewoon voor u niet goed genoeg is kunt u uw hart ophalen bij de Werpsterhoeke en in een prettige sfeer ideeën opdoen voor uw tuin, terras of serre. Ook buiten de openingstijden bieden wij klanten de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken. Op die manier is de klant zeker van onze onverdeelde aandacht.

Bezoek onze showroom